Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola

Gyereknap     

(tanítás nélküli munkanap)     

2024.05.24.    


 

         

Tanévzáró

 A tanévzáró ünnepség búcsúztatása a tanévnek, és ünneplése annak, amit elértünk a 2015-2016-os tanévben. Rendkívül gazdag, eseményekben és eredményekben bővelkedő tanévet zártunk. Az idén is sok járási, megyei, területi, országos versenyen, pályázaton vettek tanulóink részt szép eredményekkel mind a tanulmányi, mind a sport területén.
43 kitűnő tanulmányi eredményéért, 26 jeles tanulmányi eredményéért és 25 tanuló kiemelkedő sport-, tanulmányi és közösségi munkájáéért vehetett át jutalmat.
Gratulálunk!

38 elsős kisdiákot fogadtunk jelképesen is "Mórás diákká", megkapták az iskola pólót.

Erbenné Őze Mária tanárnőnek hosszú vakáció kezdődik, szeptembertől nem kezdi velünk a tanévet. A tanulók, a szülők és kollégák közösségében megköszönjük mindazt, amit diákjaiért, az iskoláért és a város közoktatásért tett pályája során. Kívánunk neki sok erőt, egészséget, és boldog nyugdíjas éveket.

 

 

orokos_okoiskola_logo.png kip_logo.png hatartalanul_logo-768x702.jpg teis.png 5874.jpgoldalsav__logo__vodafone_digitalis_iskola.jpg keve.png mat.png FTH_jelveny.png  digitalis temahet-2018.png

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.  Részletes leírás