Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola

Gyereknap     

(tanítás nélküli munkanap)     

2024.05.24.    


 

         

Móra-nap

Iskolánk névadójának tiszteletére március 14-én Móra-napot tartottunk. Iskolánkban hagyomány, hogy ezen a napon Móra emlékműsorral és iskolai projekttel emlékezünk Móra Ferencre.
Az ünnepi műsort Illésné Babai Gizella állított össze, amelyben a 7. b és a 2. a osztályosok működtek közre Móra Ferenc életének és műveinek felelevenítésében.
Alsósaink a tanévükről készítettek élmény-tablót, kerékpáros ügyességi és egy fantasztikus EXATLON pályán tették próbára gyorsaságukat, figyelmüket.
Felsőseink DOMINÓ műveltségi vetélkedőn, kerékpáros ügyességi pályán, „újraélesztő” állomáson, a kártyajátékok birodalmában és pingpongozás közben bizonyíthatták tudásukat, rátermettségüket, a tananyagban tanultak alkalmazását.
Élményekkel, emlékekkel teli napot töltöttünk együtt osztályközösségeinkkel.
Köszönjük!

 

orokos_okoiskola_logo.png kip_logo.png hatartalanul_logo-768x702.jpg teis.png 5874.jpgoldalsav__logo__vodafone_digitalis_iskola.jpg keve.png mat.png FTH_jelveny.png  digitalis temahet-2018.png

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.  Részletes leírás