Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola

Gyereknap     

(tanítás nélküli munkanap)     

2024.05.24.    


 

         

Ballagás

„A búcsú egy nemes feladat. Fontos, mert lezár egy időszakot, az élet egy szakaszát”. A 2020/21-es tanévben 52 tanuló búcsúzott iskolájától, a diáktársaktól és a pedagógusaiktól.
Közülük néhányan kimagasló teljesítményt nyújtottak.
Guczi Nikolett és Mityók Laura 8. b osztályos tanulók nyolc éven keresztül kitűnő tanulmányi eredménnyel zárták a tanévet, ezen felül több tantárgyból kiváló teljesítményt nyújtottak. A kitartó munka elismeréséül a nevelőtestület Kincskereső Díjjal jutalmazta teljesítményüket.
Ábrahám Sára 8.a osztályos tanuló közösségépítő tevékenységéért a Bonitas Nőegylet IGAZGYÖNYGY díját vehette át.
Csiszár Csenge 8. b osztályos tanuló a Rotary Club Mórahalom Egyesülettől vehetett át díjat közösségépítő, fenntartó, vezető szerepéért, amit megértéssel, jószándékkal végzett az iskola közössége javára.
Sánta Botond 8.b osztályos tanuló becsületesen, önzetlenül és kitartóan fókuszál céljai elérésére, hasonlóan a Mórahalmi Gazdakör tagjaihoz, ezért díjazták.
Intézményvezető asszony az alábbi üzenettel indította útnak a búcsúzókat:
„Tudjuk, hogy ti is a természet legszebb ajándékai vagytok. Olyanok, mint a zöld rét, a kéklő ég, a napsütés, a fehér hótakaró. Kivételes dolgok, amelyeket meg kell becsülnünk.”

Próbálgassátok bátran a szárnyaitokat!
A Mórasuli nevelőtestülete

 

orokos_okoiskola_logo.png kip_logo.png hatartalanul_logo-768x702.jpg teis.png 5874.jpgoldalsav__logo__vodafone_digitalis_iskola.jpg keve.png mat.png FTH_jelveny.png  digitalis temahet-2018.png

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.  Részletes leírás