Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola

Gyereknap     

(tanítás nélküli munkanap)     

2024.05.24.    


 

         

ÚSZÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ

A debreceni sportuszodába március 20-án, vasárnap, 19 megye legjobb III-IV. korcsoportos úszói érkeztek megmérettetésre. Ebben a sportágban, csak a megyei döntők győztesei szereznek jogot az országos döntőre, azaz minden rajtkövön egy-egy „megye bajnok” állt, akik közül lett első és tizenkilencedik is, óriási küzdelemben, sokszor tized, század másodpercek döntöttek helyezésekről. A Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskolából a III. kcs-os lány váltó jutott a legjobbak közé.
Versenyzőink izgalommal, de büszkén álltak rajtkőre, kiválóan versenyeztek az igazán „profi” mezőnyben, sok-sok másodpercet faragtak megyei döntős idejükből, s így nem egy ellenfelet sikerült is a hátuk mögött hagyni úgy, hogy többségük semmilyen vízi sporthoz nem kötődik, csak az iskolai, testnevelésórai úszás során kerülnek úszómedencébe. Feladatukat nehezítette, hogy a váltó a legfiatalabb volt, mind a négy tagja még csak 5. osztályos. A LÁNYOK a III. korcsoportos 4x50 m-es gyorsváltóval a 14. helyet szerezték meg. Akik-e szép eredményt elérték:
Kispéter Hédi – Sárközi Tamara – Szécsi Borbála – Turu Zsófia 5. osztályos tanulók.
Felkészítő Martyin Lászlóné és Szerencsiné Csamangó Jusztina tanárnő.
A tanulók teljesítményéhez szívből gratulálunk! Büszkék vagyunk rátok, hogy kitartásotokkal és szorgalmatokkal példát mutattok az iskola közösségének. Köszönjük a pedagógusok elhivatott tevékenységét!

a Mórasuli közössége

 

orokos_okoiskola_logo.png kip_logo.png hatartalanul_logo-768x702.jpg teis.png 5874.jpgoldalsav__logo__vodafone_digitalis_iskola.jpg keve.png mat.png FTH_jelveny.png  digitalis temahet-2018.png

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.  Részletes leírás